Antena Căutare

Farsă uriașă pentru Dan Negru, la Scena misterelor! Barack Obama și Viorica Dăncilă i-au pregătit o surpriză de zile mari

Apariție de senzație pe scena emisiunii Scena misterelor! Președintele american Barack Obama s-a întâlnit cu premierul României, Viorica Dăncilă!

Apariție de senzație pe scena emisiunii Scena misterelor! Președintele american Barack Obama s-a întâlnit cu premierul României, Viorica Dăncilă!

De data aceasta, vedetele de la Scena misterelor au pus la cale o super farsă pentru Dan Negru și l-au deghizat pe Romică Țociu în președintele american Barack Obama.

Și fiindcă acesta trebuia să vină în vizită în România, atunci cu siguranță nu putea să lipsească premierul nostru, Viorica Dăncilă, personaj interpretat de simpatica Irena Boclincă de la emisiunea iUmor!

Dialogul celor doi a fost unul de-a dreptul savuros și amuzant! Ba am aflat că România face eforturi ca America să intre în Europa, ba am descoperit că premierul crede că autostrăzile se fac singure, de aia „se cheamă auto-străzi”...Ce să mai, a fost un show de zile mari!

Iar surpriza lui Dan Negru a fost uriașă atunci când a văzut cine s-a ascuns în spatele măștii de la Scena misterelor: nimeni altul decât asistentul său, Romică Țociu!

Un indian din Vestul Sălbatic a prins gustul muzicii lăutărești! O petrecere pe cinste s-a dat la Scena misterelor... Pinocchio a făcut spectacol magic! Magicianul Lorenzo și-a făcut asistenta să dispară din cutia misterioasă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

CONECTEAZA-TE CU SCENA MISTERELOR
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram

Urmareste Scena Misterelor pe AntenaPlay: https://s.a1.ro/aJAEJqK

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ
INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x