Live acumAntitalent
Prime Time 20:00Antitalent

Scena Misterelor

Număr galactic de magie! Lorenzo a văzut cum jumătate din corp îi rămâne în altă cutie! Cine este extraterestrul care a făcut una ca asta?

Cea de-a treisprezecea ediție a emisiunii „Scena misterelor” a adus nu doar demascări senzaționale, ci și un număr grandios de magie cu celebrul Lorenzo!

Cea de-a treisprezecea ediție a emisiunii „Scena misterelor” a adus nu doar demascări senzaționale, ci și un număr grandios de magie cu celebrul Lorenzo!

Pe scenă și-a făcut apariția un super extraterestru de culoare albastră, ce ne-a făcut pe toți să ne gândim la OZN-uri și nave spațiale ce călătoresc cu viteza luminii!

Citește și: Ooh, jah jah, ce viking cu barca! Ce vedetă s-a deghizat în spatele fiorosului personaj de la Scena misterelor

Totuși, la un moment dat, extraterestrul și-a demonstrat forțele incredibile atunci când l-a folosit pe magicianul Lorenzo în cadrul unui număr senzațional de iluzionism!

Mai exact, tânărul a fost „tăiat” în două și a privit cum jumătate din corpul său este într-o cutie, iar cealaltă jumătate într-o altă cutie!

Citește și: Vrăjitoare, vrăjitoare, cine ești tu oare? Vedetele au trăit o surpriză colosală! „V-am zis eu că el e...”

A fost un spectacol de zile mari la emisiunea „Scena misterelor”! Dar întrebarea nu a fost cum s-a făcut trucul de magie, ci cine este în spatele măștii! Răspunsul? Niculina Stoican a fost deghizată în extraterestru!

CONECTEAZA-TE CU SCENA MISTERELOR
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram

Urmareste Scena Misterelor pe AntenaPlay: https://s.a1.ro/aJAEJqK

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ
INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram