Antena Căutare

Aquaman a venit la „Scena misterelor”și și-a prins soția cu...amantul! Ghiceai vedeta din spatele măștii?

Apariție de senzație în cea de-a doua ediție a emisiunii „Scena misterelor”! De data aceasta, personajul Aquaman și-a prins soția cu...amantul!

Apariție de senzație în cea de-a doua ediție a emisiunii „Scena misterelor”! De data aceasta, personajul Aquaman și-a prins soția cu...amantul!

Nu este vorba despre actorul Jason Momoa de la Hollywood, ci despre o celebritate deghizată extrem de bine, la „Scena misterelor”!

A urmat o scenetă amuzantă și spumoasă, în care Aquaman vine acasă și își găsește soția (Diana Munteanu) cu amantul (Andrei Duban). Sceneta a dat vedetelor din emisiune câteva indicii prețioase!

Apoi a urmat momentul în care Romică Țociu a imitat prin semne piesa „Te aștept să vii” a Mirabelei Dauer, care a avut o apariție spectaculoasă în cadrul show-ului!

Cine s-a deghizat în Aquaman în această ediție a emisiunii „Scena misterelor”? Nimeni altul decât...CRBL!

Don Quijote și-a dat masca jos și vedetele au avut o surpriză uriașă! Cine s-a ascuns în spatele celebrului personaj?... Spectacol la înălțime! Lady Gaga și-a dat masca jos și surpriza a fost mare! Andrei, tu ești?!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

CONECTEAZA-TE CU SCENA MISTERELOR
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram

Urmareste Scena Misterelor pe AntenaPlay: https://s.a1.ro/aJAEJqK

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ
INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x