Căutare Live

Crăiasa Zăpezii i-a „înghețat” pe toți cu o apariție magică! Tu ai fi ghicit ce artistă a purtat coroana cu atâta grație?

Surpriză uriașă la emisiunea „Scena misterelor”, atunci când în platou și-a făcut apariția un celebru personaj de basm: Crăiasa Zăpezii!

Surpriză uriașă la emisiunea „Scena misterelor”, atunci când în platou și-a făcut apariția un celebru personaj de basm: Crăiasa Zăpezii!

De data aceasta, vedetele au „înghețat” atunci când Dan Negru a invitat-o pe scenă pe Crăiasa Zăpezii, care a realizat un dialog extrem de amuzant cu frumoasa Grațiela, soția lui Andrei Duban!

Nimeni nu se aștepta ca celebrul personaj de basm să ne arate cum stă treaba cu prinții și prințesele, cu poveștile de iubire și cu...silicoanele, dietele și trucurile la care apelează femeile azi!

A fost un moment cu adevărat special, menit să ajute vedetele să ghicească ce star se ascunde în spatele măștii „de gheață”! Apoi a urmat jocul de mimat versurile!

Ionuț Iftimoaie și Luminița Anghel au privit atent cum Romică Țociu imită piesa „Fetițe dulci ca-n București”, dar niciunul nu a ghicit piesa pentru a primi alte indicii prețioase despre mască!

Demascarea i-a surprins pe toți, mai ales când vedetele au aflat că în spatele machiajului profesionist s-a ascuns Anca Țurcașiu!

Cel mai simpatic emoticon a făcut show la „Scena misterelor”! Cine a cântat super hitul „Vreau să-mi iau un panamera”?... Atenție, Zorro și-a dat masca și dinții jos și surpriza a fost colosală! „Nu cred așa ceva”...

CONECTEAZA-TE CU SCENA MISTERELOR
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram

Urmareste Scena Misterelor pe AntenaPlay: https://s.a1.ro/aJAEJqK

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ
INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram

Ultimele știri