Antena Căutare

A LEVITAT, sfidând gravitația! Personajul Venom i-a lăsat mască pe toți la „Scena misterelor”

După ce ne-am amuzat copios cu Maia Morgenstern deghizată într-o zeitate indiană, la „Scena misterelor” a apărut o mască extrem de greu de ghicit!

După ce ne-am amuzat copios cu Maia Morgenstern deghizată într-o zeitate indiană, la „Scena misterelor” a apărut o mască extrem de greu de ghicit!

De data aceasta, Venom, celebrul personaj din benzile desenate, a dat numeroase bătăi de cap celor două echipe de vedete!

Pentru a putea primi indicii prețioase, Dan Negru a oferit vedetelor șansa de-a lua parte la un joc special de mimă cu păpuși!

Andrei Duban a încercat să transmită o știre mondenă pentru Dorian Popa, în timp ce Pepe a transmis prin gesturi o informație despre celebrul artist Carla”s Dreams!

Apoi, Dan Negru a oferit concurenților o surpriză de zile mari: un număr spetaculos de magie, alături de celebrul Lorenzo! Acesta a făcut un truc prin care Venom a plutit, la propriu!

Apoi a sosit și mult așteptatul moment al demascării: în spatele machiajului profesionist de la „Scena misterelor” s-a ascuns celebra Andreea Antonescu din trupa Andre!

Zeița hindusă Shiva caută doi infractori români, de la „Asia Express”! Cine s-a ascuns în spatele măștii?... A făcut-o pe Andreea Antonescu să plutească, la propriu! Magicianul Lorenzo, truc de magie ce nu s-a mai văzut!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

CONECTEAZA-TE CU SCENA MISTERELOR
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram

Urmareste Scena Misterelor pe AntenaPlay: https://s.a1.ro/aJAEJqK

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ
INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x