Antena Căutare

Moment extraordinar la "Scena Misterelor"! Omul-amfibie face show de show la un protest în Piața Victoriei! Cine se află în spatele măștii simpaticului personaj?

Omul-amfibie a ieşit la proteste în Piaţa Victoriei! Personajul principal din filmul "Shape of Water" şi-a spus nemulţumirile în exclusivitate pentru Antena 1. Pe scenă a urcat şi reporterul Mirela Voicu.

Show de show la "Scena misterelor"! Omul-amfibie, personajul principal din filmul "Shape of Water" s-a aflat la protest în Piața Victoriei: ,,Ați primit bani ca să veniți aici? Nu, dar urmează să iau. A zis că ne dă la sfârșit!"Uite cine s-a aflat în spatele incredibilului personaj! Porția de râs este din partea casei!

Omul-amfibie a ieşit la proteste în Piaţa Victoriei! Personajul principal din filmul "Shape of Water" şi-a spus nemulţumirile în exclusivitate pentru Antena 1. Pe scenă a urcat şi reporterul Mirela Voicu: ,,Ce vă deranjează în această țară?" "Ordinea! Nevastă-mea îmi dă ordine mereu'' "Protestați împotriva regimului? Nu, că nu țin regim!".

Pentru fiecare întrebare a reporterului Mirela Voicu, omul-amfibie a avut cele mai inedite răspunsuri. Întrebat de ce a venit cu acest costum la protest, omul-amfibie a răspuns că este o mască împotriva gazelor lacrimogene.

La întrebarea ce lucrează, omul-amfibie a răspuns că în momentul de față nu lucrează, dar se gândește ce ar putea să facă mai bine! Răspunsul a fost unul pe măsură: "cred că am găsit răspunsul: să nu muncesc"

Omul-amfibie și Mirela Voicu au reușit să stârnească amuzamentul tuturor, pe toată perioada momentului!

Demascarea Omului-amfibie, personajul principal al filmului "Shape of Water"a fost plină de suspans. Cele două echipe încearcă să recunoască marea vedetă din spatele măștii.

În spatele măștii incredibilului om-amfibie a fost nimeni alta decât Alina Eremia!

Sultanul Baiazid "Fulgerul", “decapitat” în cadrul unui număr de magie! Cine se află în spatele măștii fostulu... Pinguinul-recepţioner care îşi scoate clienţii din minţi! Cine se ascunde în spatele măștii celui mai enervant angajat?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

CONECTEAZA-TE CU SCENA MISTERELOR
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram

Urmareste Scena Misterelor pe AntenaPlay: https://s.a1.ro/aJAEJqK

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ
INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x