Antena Căutare

Sultanul Baiazid "Fulgerul", “decapitat” în cadrul unui număr de magie! Cine se află în spatele măștii fostului sultan al Imperiului Otoman?

Sultanul Baiazid a fost pedepsit pentru problemele pe care le-a făcut în Țara Românească, de acest lucru ocupându-se chiar Lorenzo, magicianul de la "Scena Misterelor" Pepe: ,,Baiazid are capul pe umeri, la propriu!"

Sultanul Baiazid s-a întors pe meleaguri românești pentru a fi "decapitat" la "Scena misterelor"! Un moment plin de istorie și magie pe care nu trebuie să îl ratezi! Cine se află în spatele măștii fostului sultan Baiazid?

Sultanul Baiazid "Fulgerul", cel care a fost învins de Mircea cel Bătrân în Bătălia de la Rovine, a fost pedepsit pentru problemele pe care le-a făcut în Țara Românească chiar de Lorenzo, magicianul de la "Scena Misterelor".

Un moment de magie și "decapitare" care i-a speriat și i-a ținut cu sufletul la gură pe toți: ,,Baiazid are capul pe umeri, la propriu!"

Trebuie să știți că la acest personaj, nici echipa Starurilor, nici echipa Galacticilor, nu a recunoscut vedeta!

În spatele măștii sultanului Baiazid a fost nimeni altul decât unul dintre cei mai apreciaţi interpreţi de muzică populară, Constantin Enceanu!

Wolverine, în faţa judecătorului! Soţia îl acuză de violenţă domestică: ,,Cine poate să trăiască cu asemenea bestie?'' U... Moment extraordinar la "Scena Misterelor"! Omul-amfibie face show de show la un protest în Piața Victoriei! Ci...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

CONECTEAZA-TE CU SCENA MISTERELOR
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram

Urmareste Scena Misterelor pe AntenaPlay: https://s.a1.ro/aJAEJqK

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ
INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x