Antena Căutare

Wolverine, în faţa judecătorului! Soţia îl acuză de violenţă domestică: ,,Cine poate să trăiască cu asemenea bestie?'' Uite cine se află în spatele măștii!

Wolverine a ajuns la Scena Misterelor. Celebrul personaj din X-Men este acuzat de soţie de violenţă domestică. Concurenții trebuie să-și dea seama după voce cine se află în spatele măștii spectaculoase!

Wolverine a ajuns la Scena Misterelor și a făcut un show incendiar: "Gina Pistol m-a învățat cum să-mi ascut cuțitele astea. Le-am uns cu lubrefiant'' . Află cine este vedeta din spatele măștii neînfricatului Wolverinel Rândunel Atomis!

Celebrul personaj din X-Men este acuzat de soţie de violenţă domestică în fața judecătorului: "M-a rănit foarte tare, domnule judecător! Cine poate să trăiască cu asemenea bestie?''

Concurenții trebuie să-și dea seama după voce cine se află în spatele măștii spectaculoase!

Rândunel Atomis Wolverine este acuzat de soția sa pentru brutalitate în fața judecătorului! Didina Frunzulică Wolverine îl acuză pe Wolverine ,,animal cu chip de om'' , iar Rândunel se apără că nu "a rănit-o intenționat".

După un schimb de replici delicioase între instanță și cei doi soți Wolverine, echipa Starurilor a răspuns corect! În spatele puternicului și neînfricat Rândunel Atomis Wolverine, a fost nimeni altul decât Mihai Morar!

Ritmurile de samba au cuprins "Scena Misterelor"! Cine e misterioasa și senzuala dansatoare de la Carnavalul d... Sultanul Baiazid "Fulgerul", “decapitat” în cadrul unui număr de magie! Cine se află în spatele măștii fostulu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

CONECTEAZA-TE CU SCENA MISTERELOR
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram

Urmareste Scena Misterelor pe AntenaPlay: https://s.a1.ro/aJAEJqK

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ
INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x