Scena Misterelor

JOI | ora 20.00

Ai fi ghicit cine s-a ascuns în spatele măștii? Shrek a venit să ceară un lifting facial de la „medicul fals” Claudiu Bleonț! „Nu vreți un transplant de cap?”

 

Shrek a venit să ceară un lifting facial de la „medicul fals” Claudiu Bleonț, în cea de-a treia ediție a emisiunii „Scena misterelor”. Deghizarea excelentă le-a dat bătăi de cap vedetelor din platou.

În sceneta pusă la cale de Dan Negru ca să-i ajute pe concurenți să ghicească vedetea din spatele măștii Shrek, Claudiu Bleonț s-a recomandat drept „cel mai modern tip de medic în momentul de față”.

„Se poartă acum în societate. Sunt medic fals”, a spus actorul.

În scenetă, Shrek i-a explicat medicului că vrea să fie „frumooos”.

„Pentru chestia asta, traversați strada și mergeți la biserică. Acolo se fac minuni. Eu sunt chirurg estetician. Dar sunt șanse, să știți… Eu nu am diplomă, dumneavoastră nu aveți nicio șansă, așa că ceva-ceva încropim. Nu vreți mai bine să vă fac un transplant de cap?”, i-a spus doctorul Claudiu Bleonț lui Shrek.

Vedetelor le-a fost greu să ghicească cine s-a aflat în spatele măștii - Helmut Duckadam.

Urmăriți sceneta și cum s-au descurcat vedetele în clipul de mai sus din emisiunea „Scena misterelor”. 

🎭 Scena Misterelor - vezi pe cine ascund măștile spectaculoase! 📲 Intră acum pe platforma AntenaPlay și vezi ediții integrale >>> https://s.a1.ro/yHaBK3yfacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe