Căutare Live

Aurelian Temișan și-a făcut fetița să plângă chiar de ziua ei. Fetița a izbucnit în lacrimi când a văzut ce surpriză i-a pregătit tatăl

Fetița lui Aurelian Temișan și a Monicăi Davidescu a împlinit 8 ani, un moment mult așteptat de părinți pentru a-i pregăti această surpriză.

Fetița lui Aurelian Temișan și a Monicăi Davidescu a împlinit 8 ani, un moment mult așteptat de părinți pentru a-i pregăti această surpriză.

Un copil este cea mai mare realizare a unui cuplu, indiferent dacă acesta este celebru, bogat sau sărac. Ziua de naștere a copilului tău este una dintre cele mai importante zile, celebrând în fiecare an magia existenței sale alături de tine.

Același lucru se întâmplă și în familia îndrăgitului artist, Aurelian Temișan, care a serbat ziua de naștere a micuței Dora. Aceasta a împlinit 8 anișori, motiv pentru care părinții săi i-au pregătit o mare surpriză! I-au dăruit cățelușul mult visat. Fetița a izbucnit în lacrimi și s-a bucurat enorm când și-a întâlnit viitorul tovarăș de năzdrăvănii.

Aurelian Temișan a scris un mesaj emoționant pe Facebook în care își felicita fiica cu ocazia aniversării: „La mulți ani, Dora! Să împarţi atâta frumuseţe cât îi este sufletului menit să ducă. O astfel de reacţie şi de bucurie, văzută şi trăită în ochii copilului tău, îţi încarcă viaţa. Te iubesc!

Antena live show, spectacol la cel mai înalt nivel, pe Terasa Teatrului Naţional din Bucureşti... Imagini în premieră cu vila de lux a Monicăi Tatoiu din buricul capitalei! Cum arată ,,palatul" care întrece orice ...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri