A fost facuta necropsia lui Amy Winehouse

Necropsia lui Amy Winehouse a fost incheiata astazi. Artista a decedat sambata, 23 iulie, iar printre cauzele speculate s-au numarat drogurile, alcoolul si pastile euforice.

Necropsia lui AMy Winehouse a fost incheiata, insa rezultatele nu sunt concludente. Nu a fost gasita nicio cauza evidenta a mortii artistei, astfel ca pentru elucidarea modului in care a survenit decesul urmeaza sa fie realizata o noua necropsie.

De aceasta data, rezultatele vor dura mai mult, in jur de cateva luni pana sa devina oficiale, timp in care speculatiile se vor inmulti, mai ales ca medicii nu au putut spune clar din ce motiv a decedat Amy Winehouse.

Declaratiile celor apropiati sunt in plus contradictorii. Cativa prieteni au sustinut ca Amy Wineouse ar fi petrecut o noapte nebuna, cu alcool si exstasy, in timp ce body guard-ul sau infirma, sustinand ca artista a mers singura la culcare si nu s-a mai trezit niciodata.

Mama artistei a dezvaluit ca in ultima zi de viata, Amy Winehouse era deja absenta si desprinsa de tot ceea ce o inconjura, lasand impresia ca moartea sa este inevitabila.

Foto: Epa

Ultimele știri