Căutare Live

A slăbit și acum întoarce capete! Oana Radu a dezvăluit adevărata dietă cu care a reușit să slăbească: „Este cea mai importantă regulă!”

Oana Radu a dezvăluit principalele reguli pentru slăbit care te ajută foarte mult să slăbești. Vedeta vorbit despre metoda prin care a reușit să topească toate kilogramele în plus.

Oana Radu a dezvăluit principalele reguli pentru slăbit care te ajută foarte mult să slăbești. Vedeta vorbit despre metoda prin care a reușit să topească toate kilogramele în plus.

"Prima regulă este să ne schimbăm alimentaţia, să renunţăm la făinoase, grăsime,prăjeli, zahăr, sucuri. Vă sfătuiesc să mergeţi în plafar unde găsiţi dulciuri fără zahăr.

Trebuie să ştiţi că nu se mănâncă niciodată mai târziu de ora 18:00. Eu mănânc la ora 17:00. Este o regulă foarte importantă", povesteşte artistă.

FOTO! Paris, fiica lui Michael Jackson, relaţie controversată cu o celebră actriţă. Au fost surprinse sărutându-se... Au divorțat, dar încă se războiesc! Ce mesaj i-a transmis Brigitte Sfăt amantei lui Ilie Năstase: "Fetiță de 25 de ...
Parteneri
Horoscopul zilei de 13 august 2022. Leii se simt încrezători. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Catine.ro
Ultimele știri
x