Căutare Live

Aleshei Dixon i s-au aprins calcaiele dupa Channing Tatum

Vedeta marturiseste ca nu se gandeste la intalniri, dar nu i-ar putea spune nu lui Channing Tatum.„Uite, nici nu imi pot aminti cand am fost ultima data la o intalnire. Lucrez atat de mult incat atunci cand am timp liber... imi place sa ies cu prietenii si cu familia mea pe care nu reusesc sa o vad.

Spunand asta, daca va veni totusi Channing Tatum, voi face o exceptie si voi iesi la o intalnire cu el, categoric. Nu pot spune ca nu ma uit dupa barbatul perfect. Nu stiu chiar ce fac. Nu stiu daca sunt pregatita sa incep ceva serios", a marturisit cantareata.

VIDEO! Catalin Botezatu, declaratii de dragoste in direct penru Bianca... Eva Longoria, inselata de Tony cu sotia unuia din colegii lui de echipa...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri