Căutare Live

Alex Reid: "Inca o mai iubesc pe Katie Price"

Desi e cuplat cu un model cu aproape 10 ani mai tanar decat el, luptatorul britanic sustine ca nu-si poate lua gandul de la voluptoasa blonda.

Alex Reid si Katie Price s-au casatorit pe 2 februarie 2010 in Las Vegas. Casnicia lor nu a durat decat un an, in ianuarie 2011 ei anuntand ca vor divorta.

De atunci, fiecare si-a refacut viata: blonda s-a combinat cu argentinianul Leandro Penna, in timp ce actorul de 36 de ani si-a tras un fotomodel cu 9 ani mai tanar decat el: Chantelle Houghton. Desi se parea ca ultimii ar urma sa se mute impreuna, iata ca lucrurile nu stau chiar asa.

Alex a declarat de curand ca inca o mai iubeste pe Katie Price (Jordan): „Eu inca o mai iubesc, chiar daca ea spune ca nu ma mai iubeste. Katie si cu mine nu am divortat inca. Nu stiu daca m-as mai intoarce la ea, dar nici nu stiu daca ma vad cu altcineva in viitorul apropiat."

Mama lui Reid a dezvaluit ca in ianuarie, cand Katie l-a parasit, Alex a fost devastat.

foto: mirror.co.uk

Drake si Chris Brown ar putea primi cate un milion de dolari pentru a se bate in ringul de box... Iubitul Oanei Zavoranu, vedeta gay...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri