Căutare Live

Alina Eremia a fost iubita lui Dorian Popa? Adevărul despre relația lor

Rolurile lor în serialul “Pariu cu viața” le-au adus succesul lui Dorian Popa și Alina Eremia, artiști care au format un cuplu pe platourile de filmare.

Alina Eremia a fost iubita lui Dorian? Adevărul despre relația lor

instagram

În rolurile Ioanei și al lui Andrei, Alina Eremia și Dorian Popa au format un cuplu și au împărțit numeroase momente intime și pline de emoții pe platourile de filmare. Unii ar fi spus că acea chimie dintre ei de pe platourile de filmare ar fi existat, de fapt, și în viața reală.

Cu toate acestea, Dorian Popa, actorul care acum face parte din distribuția serialului Sacrificiul, contestă speculațiile din presă într-un interviu, declarând că el și Alina au decis să rămână prieteni după terminarea serialului. După încheierea serialului, cei doi au făcut parte din aceeași trupă, LaLa Band. Apoi fiecare și-a început propria sa carieră muzicală.

“Profesionalismul cu care am fost crescuți ne-a învățat că este bine să încercăm să păstrăm scânteia acolo, pe platouri, și, dacă nu suntem 100% siguri că putem aduce scânteia și în realitate, să nu stricăm magia de la filmări”, a spus artistul într-un interviu pentru profm.ro.

“Primele secvenţe filmate, când a trebuit să ne sărutăm, au fost destul de dificile, eram nouă în treaba asta. Eram intimidată de tot", a declarat Alina Eremia pentru viva.ro.

La aproape 10 ani de când s-au cunoscut, cei doi artiști au rămas amici, amintindu-și cu drag de vremurile când au colaborat.

Horoscopul săptămânii 3 octombrie – 9 octombrie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Horoscopul săptămânii 3 octombrie – 9 octombrie 2022 îi surprinde pe nativii zodiacului cu...
Horoscopul zilei de 4 octombrie 2022. Racii pierd o sumă mare de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 4 octombrie 2022 spune că nativii din zodiac trebuie să fie atenți la...
Parteneri
Tort Napoleon regesc. Tort cu multe straturi și cremă fină
Catine.ro
Ultimele știri
x