Căutare Live

Andreea Raicu, irascibila dupa vacanta

Toata lumea stie ca Andreea Raicu nu este deloc avantajata atunci cand nu este machiata, iar ea se dovedeste mai constienta ca oricine de acest lucru.

Intoarsa din vacanta in Grecia, unde a fost alaturi de Tudor Chirila, frumoasa vedeta a optat pentru o cursa de noapte, doar-doar asa va scapa de fotografii indiscreti.

Desi a aterizat pe aeroportul Henri Coanda in jurul orei 23.00, paparazzii de la Cancan se aflau pe pozitie. Nu e de mirare ca Andreea s-a aratat extrem de irascibila atunci cand si-a dat seama ca iar va aparea in ipostaze care nu fac deloc cinste unei dive de talia ei.

A incercat din rasputeri sa isi ascunda fata bronzata, ba chiar si-a indesat pe cap palaria, pentru a nu i se vedea ochii incercanati, dar in zadar.

Si chiar daca s-a grabit sa intre in masina, tot nu s-a putut feri in totalitate. Nici nu e de mirare ca nici macar Tudor nu a reusit sa ii readuca zambetul pe buze. Ea stie cel mai bine de ce!

Foto: Cancan

EXCLUSIV! Carmen Plesea explica relatia cu fiul lui Ilie Dumitrescu... Adelina Pestritu, din nou singura...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri