Andreea Tonciu lucreaza la un copil cu Mitea

Certuri si impacari fara numar, dar iata, pare sa se contureze un final fericit pentru idila dintre Andreea Tonciu si Nicolae Mitea, ce dureaza de doi ani. Modelul a dezvaluit ca suna clopote de nunta, iar daca nu, macar de botez.

„Anul acesta, in decembrie, o sa plecam in Maldive si cred ca o sa facem un bebe. O sa lucram zi si noapte, ora de ora, ca sa facem un copil. Eu imi doresc baietel, dar ce o vrea Dumnezeu. Daca va fi baiat va fi fotbalist, iar daca e fata va fi ce este mama ei", a declarat Andreea Tonciu.

Cat despre scandaluri, s-a dus epoca lor. „Nu ne vom mai certa, pentru ca el este jumatatea mea. Nici el nu mai poate sta fara mine, ma iubeste foarte mult. Eu sunt o fire mai vulcanica si lui nu-i prea place chestia asta, dar am inceput sa nu mai fiu asa. El insa nu trebuie sa schimbe nimic la el, este perfect si il iubesc asa", si-a laudat Andreea partenerul de viata.

Si pentru ca rochia de mireasa este visul oricarei domnisoare din showbiz, fosta pupaza a lui Bahmu se gandeste sa o imbrace. Mai ales ca a fost ceruta de sotie, iar acum este doar o chestiune de timp. „Ma marit cu Mitea, el e alesul meu! Nu am stabilit inca data, insa la anul sau cel tarziu peste doi ani vreau sa facem nunta", a dezvaluit ea pentru National. Iar ca sa fie o mireasa perfecta, bruneta s-a pus deja pe exersat. Ea a defilat, recent, intr-o rochie de mireasa. Dar nu a scapat ocazia de a se lasa surprinsa si cu sanul la vedere. Oare Mitea va crede ca a fost doar o intamplare?

Sursa: vdtonline

Foto: Bucatarescu

Ultimele știri