Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Andrei de la Alb si Negru, surprins cu o bruneta misterioasa! Uite cum s-au mangaiat pe plaja!

Soare bland, briza racoritoare, divan imbietor pe plaja si o bruneta apetisanta tolanita in el! V-ati putea dori mai mult, domnilor? Ei bine, Andrei Stefanescu, de la trupa Alb Negru, a profitat de ocazie si a petrecut cateva ore minunate in compania unei tinere misterioase.

Andrei Stefanescu de la Alb si Negru s-a relaxat alaturi de o bruneta sexy la malul Marii negre, pe o plaja de fite din Mamaia.

Tolaniti pe un divan, la plaja, solistul si tanara au stat nedezlipiti unul de celalalt. Mai o imbratisare, mai o mangaiere, iar bruneta parea fermecata. Pentru ca radea cu gura pana la urechi.

Se pare ca, de cand a divortat de Silvia, solistul are mare lipici la fete. Cu multa pasiune in gesturi, suava domnita l-a dat cu crema de plaja pe spate, ca nu cumva Andrei sa se apropie prea mult de nuanta pielii lui Kamara.

Potrivit paparazzilor de la Click, Andrei si tanara au petrecut momente de vis impreuna, s-au balacit si au lenevit o zi intreaga. La plecare, cei doi s-au despartit, insa nu inainte de a-si lua ramas bun printr-o imbratisare prelungita.

Cantaretul neaga ca ar fi implicat intr-o relatie serioasa. “Este dansatoarea mea, Adriana. E adevarat ca m-a uns cu crema, dar nu mi se pare nimic iesit din comun. Si ce daca m-a uns? E dansatoare in trupa noastra. Pe plaja am fost cu totii colegii, imediat dupa emisiunile de pe plaja am ramas sa mai stam la soare, sa mai facem o baie. Iubita n-am deocamdata”, a declarat artistul, potrivit Click.

foto: facebook.com

Recomandari