Căutare Live

Angelina aduce acuzaţii extrem de grave! Brad Pitt este cercetat pentru abuz asupra copilului

Actorul Brad Pitt este cercetat pentru că și-ar fi abuzat unul dintre copii, atât verbal cât și fizic, imediat după o călătorie cu un avion privat. La scenă ar fi asistat atât Angelina Jolie cât și ceilalți copii ai cuplului, informează, joi, People

Actorul Brad Pitt este cercetat pentru că și-ar fi abuzat unul dintre copii, atât verbal cât și fizic, imediat după o călătorie cu un avion privat. La scenă ar fi asistat atât Angelina Jolie cât și ceilalți copii ai cuplului, informează, joi, People

Departamentul de Poliție din Los Angeles cât și County Department of Children and Family Services din același stat american investighează acest caz după ce o persoană anonimă ar fi raportat petrecerea acestui incident, miercurea trecută, pe pistă.

Aceeași sursă susține că Pitt s-ar fi aflat sub influența alcoolului la momentul petrecerii incidentului.

O persoană din anturajul lui Brad Pitt a declarat pentru People că vedeta tratează cu multă seriozitate această investigație. ''El ia foarte în serios această chestiune și spune că nu a comis nici un abuz asupra copiilor'', a spus aceasta completând că ''este foarte trist că oamenii continuă să-l prezinte într-o lumină proastă''.

Jolie, în vârstă de 41 de ani, a cerut divorțul și custodia celor șase copii ai cuplului — Maddox, în vârstă de 15 ani, Pax de 12 ani, Zahara de 11 ani, Shiloh de 10 ani și gemenii Knox și Vivienne de 8 ani.

În actele depuse luni la tribunal, Jolie invocă probleme ireconciliabile care au pus capăt mariajului perfectat în urmă cu doi ani.

După ce vestea divorțului a fost făcută publică, Pitt a explicat într-o declarație pentru People că preocuparea lui este pentru ''bunăstarea copiilor''. ''Sunt foarte întristat din această cauză, dar ceea ce contează cel mai mult este bunăstarea copiilor noștri'', a scris vedeta care a rugat presa să îi menajeze pe cei mici ''în timpul acestor vremuri tulburi''.

Într-o declarație separată, dată publicității de avocatul ei, Jolie a susținut că ''decizia a fost luată pentru sănătatea familiei''.

Pitt și Jolie s-au cunoscut în 2003, în timpul filmărilor pentru ''Mr. & Mrs. Smith'' și au început relația, oficial, câțiva ani mai târziu.

„Atmosfera din casa familiei Jolie - Pitt seamănă cu cea de la spitalul de nebuni”. La 9 ani, Maddox, fiul celor două s... Fotografia cu Brad Pitt care a distrus-o pe Angelina Jolie. La puţin timp după, a cerut divorţul. Selena Gomez, ținta ac...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri