Bombă la Hollywood! Angelina Jolie s-a răzgândit! Îl vrea înapoi pe Brad Pitt! Ce strategie are actrița pentru a-l face să se întoarcă la ea

 

Angelina Jolie s-ar fi răzgândit și ar vrea să își reia relația cu Brad Pitt. Strategia ei ar fi una exasperantă pentru actor, iar el nu și-ar dori să se împace cu mama copiilor lui.

„Angelina Jolie i-a spus clar lui Brad Pitt că vrea să își reia relația cu el. Ea își dorește să formeze din nou o familie împreună și nu pare că reușește să treacă peste aceastp despărțire. De aceea face ca acest divorț să fie imposibil pentru el”, a spus o sursă a tabloidului The Sun.

Însă, Brad Pitt nu și-ar mai dori să aibă o relație romantic cu Angelina Jolie, ci o relație armonioasă, de dragul copiilor lor.

„Brad Pitt a păstrat tăcerea, deoarece îi pasă doar de copiii lui. Angelina Jolie nu va reuși să îl recâștige. El vrea să ajungă la un acord și să se termine totul, dar ea nu renunță”, a spus aceeași sursă.

Angelina Jolie și Brad Pitt au împreună șase copii, dintre care trei biologici – Shiloh (12 ani), gemenii Vivien și Knox (10 ani) - și trei adoptați – Maddox (17 ani), Pax (15 ani) și Zahara (14 ani).

În 2016, la o lună după ce a fost anunțată despărțirea celebrului cuplu supranumit „Brangelina”, Brad Pitt a fost cercetat. Angelina Jolie l-a acuzat că l-a abuzat fizic pe Maddox în timpul unui zbor cu un avion privat, când actorul se afla sub influența alcoolului. S-a renunțat ulterior la plângere.

Angelina Jolie l-a mai acuzat pe Brad Pitt că nu și-a sprijinit financiar copiii timp de aproape doi ani. De cealaltă parte, Brad Pitt a spus că a plătit 1,1 milioane de lire sterline în acea perioadă. facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
50 DE ANI DE LA PRIMA ASELENIZARE

vezi mai multe