Antena Căutare

Antonia şi Vicenzo Castellano, divorţ în mare secret!

Antonia şi Vicenzo Castellano au decis ca întregul proces să se desfăşoare în şedinţă secretă. Cererea urmează să primească un răspuns astăzi, iar dacă acesta este favorabil, presa nu va afla prea multe detalii.

Antonia şi Vicenzo Castellano au decis ca întregul proces să se desfăşoare în şedinţă secretă. Cererea urmează să primească un răspuns astăzi, iar dacă acesta este favorabil, presa nu va afla prea multe detalii.

Artista vrea să ţină despărţirea de fostul soţ cât mai departe de ochii presei. Ea ar fi încercat să rezolve problemele în faţa unui mediator, dar Vincezo a refuzat.

Cei doi au reuşit să se înţeleagă asupra faptului că vor să ţină divorţul secret. Dacă cererea acestora va fi acceptată, toate detaliile legate de custodia Mayei Rosaria Castellano vor fi ţinute departe de presă.

Antonia şi-a acuzat în nenumărate rânduri fostul soţ şi pe familia acestuia că nu o lasă să îşi vadă copilul. Avocaţii ei chiar au susţinut la termenul anterior că Maya trebuie să stea în mod normal cu mama sa şi că este ţinută în Italia în mod abuziv.

De cealaltă parte, avocatul lui Vincenzo a declarat că Antonia nu a avut nicio restricţie. Antonia şi Vincenzo Castellano s-au despărţit în urmă cu un 1 an şi jumătate, după o relaţie de 5 ani.

Vezi VIDEO aici!

Să fie ăsta secretul siluetei sale de vis? Mădălina Ghenea şi-a surprins fanii cu poza asta!... Smurd-ul și Poliția la botezul fetiţei Cristinei Rus! Vezi cine era cât pe ce să le strice petrecerea!...
Când este vacanța de Paște în 2023. Iată cum poți să-ți planifici programul de sărbători
Sărbătorile se apropie și mulți se întreabă deja când este vacanța de Paște în anul...
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023. Gemenii prind curaj să spună tot ce simt. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023 spune că Gemenii nu au deloc nevoie de încurajare pentru a...
Parteneri
Zodii care nu știu să lupte pentru iubirea lor. Află ce spun specialiștii
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x