Căutare Live

Bianca Dragusanu, inselata in club de Adrian Cristea

In timp ce Bianca Dragusanu se recupereaza in urma unei interventii chirurgicale la picior, Adrian Cristea se distreaza in club cu alte potentiale printese.

Conform Cancan, relatia dintre Bianca Dragusanu si Adrian Cristea nu este tocmai ceea ce ar trebui sa fie. Interventia chirurgicala suferita de Bianca Dragusanu cu cateva zile in urma o impiedica sa mai iasa din casa, motiv numai bun de infidelitate pentru Adrian Cristea.

Se pare ca fotbalistul a fost surprins vinerea trecuta intr-un club din Bucuresti unde s-a comportat ca un adevarat "Print" liber si disponibil. Cancan informeaza ca Adrian Cristea s-a giugiulit o noapte intreaga cu o anume devoratoare de barbati celebri, fara sa ii pese de uimirea de pe chipurile celor din jur.

Fata in cauza se numeste Elena Gherase si este deja cunoscuta in anumite cercuri pentru atractia fata de barbati cu nume sonore si portofel gras. Ea s-a lasat cu usurinta "agatata" de Adrian Cristea, petrecand alaturi de el o noapte pasionala, cu dans, bautura si multe sarutari fierbinti.

Infidelitatea a iesit abia acum la suprafata, dar Bianca Dragusanu are cu siguranta deja informatii mai vechi, din moment ce tocmai a declarat public ca este dispusa la o impacare cu Catalin Botezatu, daca designerul isi doreste acest lucru.

Foto: Facebook.com

FOTO! Heidi Klum, afectata fizic de despartirea de sot... VIDEO! Scandal MONSTRU in muzica! Alin Oprea: "Il iert pe Tavi Colen"...
Ultimele știri