Căutare Live

Bianca Drăguşanu poartă şi acum inelul de logodnă de la Victor!

La aproape o lună de la divorţ, Bianca Drăguşanu parcă nu ştie, în continuare, ce să aleagă. Poartă pe deget inelul de logodnă de la Victor, dar şi ceasul alb de la Adrian Cristea.

La aproape o lună de la divorţ, Bianca Drăguşanu parcă nu ştie, în continuare, ce să aleagă. Vedeta poartă şi acum inelul de logodnă de la Victor. Şi este chiar foarte mândră! Dar nu poartă numai bijuteria de la fostul soţ ci şi ceasul de la fostul amant, Prinţul Cristea.

Deşi parcă vrea să lase de înţeles că s-a împăcat cu prezentatorul meteo, Bianca nu renunţă la obiectele care au legat-o de Cristea. Şi toate acestea sub privirile lui Victor.

Se pare că băiatul de la meteo nu prea înţelege jocul fostei neveste. El se declară fericit! Fostul soţ al roşcatei a ieşit la plimbare cu prietenul lui, Bogdan Vlădău şi a postat pe Facebook un mesaj cu tâlc: ”Pentru că sunt fericit!”.

Se pare că bijuteria are o semnificaţie aparte pentru roşcată.

”Nu este doar un inel! Şi nu a fost oferit ca şi un simplu obiect”, spunea Bianca, în urmă cu un an.Kim Kardashian, detronată de propria soră?! Khloe are CEL MAI SEXY corp din familie... E însărcinată? Lavinia Pârva şi Ştefan Bănică Jr., împreună la ginecolog...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri