Căutare Live

Bianca şi Victor, din nou împreună! Roşcata a apărut la braţul fostului soţ

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav continuă seria surprizelor. Chiar dacă presa a cuplat-o în ultimele zile cu Adi Mutu, roşcata ne demonstrează cu totul altceva. S-au certat, s-au împăcat, s-au certat iar, dar tot împreună ajung! Bianca Drăguşanu se pare ca nu vrea în ruptul capului să renunţe la Victor.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav continuă seria surprizelor. Chiar dacă presa a cuplat-o în ultimele zile cu Adi Mutu, roşcata ne demonstrează cu totul altceva, scrie antenastars.ro

S-au certat, s-au împăcat, s-au certat iar, dar tot împreună ajung! Bianca Drăguşanu se pare ca nu vrea în ruptul capului să renunţe la Victor.

Chiar dacă presa a cuplat-o în urmă cu câteva zile cu nimeni altul decât Adi Mutu, ei bine, ea le-a demonstrat acum contrariul. Diva a fost surprinsă în timp ce ieşea de la un restaurant de fiţe din zona Primăverii, la braţul fostului soţ.

Îmbrăcată sport, în jeanşi, jachetă de lână şi ghete de iarnă, roşcata a vrut să se ascundă de paparazzi cu ajutorul unui laptop. Întrebată dacă are o relaţie cu Mutu, Bianca a negat cu zâmbetul pe buze şi a lăsat de înţeles că singurul bărbat din viaţa ei este Victor Slav.

Vezi AICI imaginile cu cei doi!

Lorena, fostă concurentă la "Mireasă pentru fiul meu", de nerecunoscut! Uite cât de HOT este, după despărţirea... Bomba din showbiz! Adi Mutu şi Bianca Drăgușanu, prinşi în fapt...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri