Blake Lively este disperata sa se marite cu Ryan Reynolds

Blake Lively vrea neaparat sa se casatoreasca. Asa ca actrita pune presiune din ce in ce mai mult pe Ryan Reynolds sa faca o vizita la bijutier pentru a cumpara un inel.

Blake Lively vrea cu orice pret sa devina femeia maritata. Si cum Ryan Reynolds este actualul ei iubit, acesta este cel care trebuie sa suporte presiunile actritei de a-i declara dragoste eterna. "Sunt impreuna de nici 6 luni, iar Blake vorbeste intr-una despre copii si despre maritis", au declarat apropiati ai cuplului.

Totusi, Ryan Reynolds nu pare amenintat de presiunile lui Blake Lively. Cunoscutii actorului au precizat ca actorul tine mult la iubita sa, dar nu vrea sa se casatoreasca momentan din cauza casniciei esuate pe care a avut-o cu Scarlett Johansson.

Foto: hollywoodrag.com

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri