Brigitte și Florin Pastramă, denunțați la poliție. Raluca Podea a depus plângere penală pe numele celor doi

Scandalul dintre Raluca Podea și soții Pastramă pare să nu se termine prea curând.

Recent, reporterii Xtra Night Show au surprins-o pe Raluca Podea în timp ce a mers la poliție pentru a depune plângere împotriva lui Brigitte și a lui Florin Pastramă.

Instagram

Recent, reporterii Xtra Night Show au surprins-o pe Raluca Podea în timp ce a mers la poliție pentru a depune plângere împotriva lui Brigitte și a lui Florin Pastramă. Deși nu a vrut să dea prea multe declarații, aceasta a afirmat că a ales calea legală pentru a-și face dreptate și că oamenii vor afla adevărul despre acest scandal la momentul potrivit.

După ce totul a fost la faza de amenințări, iată că Raluca Podea a mers de această dată la Secția 10 de Poliție, cu dovezi și documente, pentru a depune plângere penală pe numele celor 2 soți Pastramă. Aceasta a mai declarat și că a emis o notificarea pe numele celor doi.

Citește și: Brigitte Pastramă, în război total cu Raluca Podea. Acuzațiile pe care și le aduc cele două

Brigitte Pastramă pe de altă parte spune că Raluca și cumnata sa, Simona Necula s-au aliat pentru a-i face rău și pentru a o despărți de Florin Pastramă.

Duelul operațiilor estetice

Nu doar pe partea legală se duelează cele două vedete. Potrivit reporterilor Xtra Night Show, cele două dive sunt în concurență permanentă și la capitolul operații estetice. Fie că este vorba despre intervenții la nivelul feței, fie la posterior sau în zona bustului, ambele au cheltuit și își doresc să investească în continuare în aspectul fizic.

Citește și: Conflictul dintre Brigitte și Raluca Podea, fosta lui Florin Pastramă, continuă. Ce acuzații grele își aduc cele două

Ce va urma, numai părțile implicate știu. Un lucru este clar: scandalul pare că este abia la început.


Ultimele știri