Live acumObservator 16
Prime Time 20:00Observator Sport

Cât suferă Selena Gomez după Justin Bieber! Artista își spune, în sfârșit, povestea

Selena Gomez iși cântă dragostea pierdută, intr-o piesa absolut ravasitoare, ”Loose You to love me”, făcand reverire la Justin Bieber, fostul ei iubit.

Selena Gomez si Justin Bieber

Selena Gomez suferă mult după fostul iubit, Justin Bieber, este concluzia tuturor celor care i-au ascultat cea mai nouă piesă lansată pe YouTube, ”Lose You to love me”. În versurile piesei, artista își spune povestea de dragoste amară.

După trei luni de așteptare, Selena Gomez și-a lansat noua piesă, care se traduce prin ”a trebuit să te pierd ca să mă iubesc pe mine”. Cu un titlu ca ăsta, era de așteptat că fanii s-au grăbit să analizeze cu minuțiozitate fiecare cuvințel din noua piesă, în contextul în care Justin Biber a făcut recent nunta religioasă cu aleasa sa, Hailey Baldwin.

Piesa pare mai mult un messaj de adio către fostul iubit, cu care a avut o relație plină de despărțiri și împăcări, înainte de a se despărți definitiv.

”Mereu ne aruncam orbește/ Aveam nevoie să te pierd ca să mă regăsesc pe mine. Acest dans mă omora încet-încet. Era nevoie să te urăsc pentru a mă iubi pe mine însămi!”.

În aceeași piesă, într-una dintre strofe, artista cântă despre un bărbat care i-a promis ”lumea întreagă” și care a înlocuit-o într-o clipită cu altă femeie, făcând cel mai probabil referire la faptul că artistul s-a logodit imedat cu Hailey Baldwin, actualmente soția sa, la scurt timp după ce și-au mai dat o șansă, la finele anului 2017.

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro