Căutare Live

Câte clase crezi că are Ana Mocanu? Secretul pe care l-a ţinut ascuns până acum. Sigur nu te aşteptai

Ana Mocanu a trăit în Africa o mare parte din copilărie deoarece acolo lucrau părinţii ei.

Ana Mocanu a trăit în Africa o mare parte din copilărie deoarece acolo lucrau părinţii ei.

Când s-au întors în ţară, frumoasa asistentă a avut probleme la înscrierea în şcoală pentru că sistemul românesc nu recunoaşte decât studiile din Europa sau America.

Aşa a ajuns Ana Mocanu să repete câţiva ani, iar acum se poate lăuda că are mai multă şcoală decât clase a făcut.

"În România nu sunt recunoscute decât studiile din Europa sau America. Cum eu am învăţat în Africa, nu mi s-au recunoscut, aşa că am fost dată cu 2 ani în urmă şi am făcut din nou clasa a 4-a şi a 5-a. Câţi ani de şcoală am eu, nu mai are nimeni. M-am înscris şi la facultate, la Relaţii Internaţionale şi Studii Europene. M-am pierdut pe parcurs şi am ajuns asistentă! Normal, am vreo 3 sau 4 ani în plus", a spus vedeta.

A vrut să-i trimită IUBITULUI o poză cu ea IEȘITĂ DE LA DUȘ, dar a greșit destinatarul! Imaginea a ajuns pe INTERNET... 8 diete DUBIOASE pe care le-au ţinut celebrităţile pentru a slăbi...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri