Secret rușinos! Câte clase are Vulpița, de fapt! Detaliul ce i-a înfuriat pe români

Veronica Stegaru, cunoscută publicului larg și drept soția-vulpiță din Blăgești, a devenit o adevărată senzație a momentului după ce și-a făcut apariția la emisiunea Acces Direct, încercând să își resolve problemele cu soțul său, Viorel. Acum s-a aflat câte clase are Veronica!

Câte clase are Veronica, soția-vulpiță, de fapt!

Aparițiile sale din emisiunea Acces Direct au fost numeroase și de fiecare dată au ieșit la iveală detalii incredibile despre viața sa privată. Am aflat despre Veronica, soția-vulpiță, faptul că nu are o relație bună cu socrii, că și-a lăsat fetița să sufere acasă sau că a avut un presupus amant, despre care ulterior s-a dovedit că e doar un amic.

Veronica și Viorel au petrecut mult timp la București în încercarea de a-și rezolva problemele din căsnicie și de-a găsi răspuns la numeroase întrebări.

Secret rușinos! Câte clase are Vulpița, de fapt! Detaliul ce i-a înfuriat pe români

Câte clase are Veronica, soția-vulpiță, de fapt!

Veronica, în timpul unui dans oriental

Odată ajunsă în atenția publicului, despre Veronica au început să apară și tot felul de întrebări. Așa am aflat, de exemplu, că tânăra are doar opt clase și că nu a lucrat niciodată.

Nu am muncit, decât pe lângă casă… Am spălat… Da, am mers la școală, am 8 clase, iar la învățătură am fost așa și așa..., a mărturisit Vulpița, la „Acces Direct”.

Aceasta a fost și declarația care i-a înfuriat pe mulți dintre români, care au privit în mod critic atitudinea tinerei mame, acuzând-o că „a fugit de muncă și a așteptat ajutoare sociale”.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri