Antena Căutare

Ce mesaj a postat Irina, iubita lui Liviu Dragnea. Se despart cei doi?

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea a postat pe o rețea de socializare un mesaj, care ar putea fi unul subliminal, fiind vorba chiar despre o posibilă despărțire între ea și fostul lider de partid.

Irina Tănase, iubita fostului lider de partid a postat pe Instagram, conform playtech.ro, două mesaje, care induc ideea de despărțire. Cuvintele folosite de Irina pot fi sugestive, fiind de impact și lasă de gândit, ele se referă la: loialitate, schimbare și toxic.

Se desparte Irina de Liviu Dragnea?

Între cei doi, în ciuda diferenței de vârstă, cea de 32 de ani, s-a înfiripat o poveste de iubire. Motiv suficient pentru a ajunge în atenția opiniei publice, datorită notorietății liderului de partid, dar și din cauza diferenței de vârstă dintre cei doi.

Povestea lor ar fi început la finalul anului 2013, când Irina avea 21 de ani și s-a angajat la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, în calitate de asistentă a lui Liviu Dragnea. Inițial, tânăra a participat ca voluntar la organizarea unui eveniment din cadrul partidului, ce a avut loc în anul 2013. scrie sursa precizată.

Subiectul despărțirii dintre cei doi, a fost în atenția presei, speculându-se că relația lor se va termina, începând cu perioada când Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare.

foto: playtech.ro

Top 5 cele mai frumoase locuri din Europa în 2023. Ce să vizitezi anul acesta
Este perioada ideală pentru a-ți pune la punct planurile pentru următoarea vacanță. Noi...
Horoscopul zilei de 27 martie 2023. Gemenii sunt cu capul în nori. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 martie 2023 aduce schimbări în viețile celor mai mulți antivi din...
Parteneri
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x