Căutare Live

Charlie Sheen a dat in judecata un club de striptease

Charlie Sheen a dat in judecata un club de striptease din New York. Actorul este deranjat de faptul ca numele si imaginea lui au fost folosite pentru promovarea clubului.

Charlie Sheen a actionat in instanta clubul de striptease care a denumit una din incaperile sale VIP in onoarea actorului. Acesta sustine ca un astfel de lucru i-ar putea dauna reputatiei.

"Cheetahs Club" a inaugurat o incapere decorata cu imagini ale lui Charlie Sheen, in care clientii puteau manca sushi direct de pe corpul dansatoarelor. O astfel de cina costa 250 de dolari.

Fostul actor din "Two and Half Men" a solicitat in scris clubului sa nu mai utilizeze numele sau pentru a atrage clienti.

Sam Zherka, patronul "Cheetahs Club", a afirmat ca Charlie Sheen a amenintat ca il va da in judecata si va cere daune de milioane de dolari. Astfel, el s-a conformat cerintelor actorului. "Am renuntat la numele lui, oricum nu ne aducea avantaje financiare", a declarat acesta.

Foto: hepta.ro

Drake si Chris Brown ar putea primi cate un milion de dolari pentru a se bate in ringul de box... FOTO! Marian Dragulescu, aventura cu Paris Hilton?...
Parteneri
Cele mai frumoase izvoare termale din lume. Unde te poți relaxa iarna aceasta
Iarna se apropie cu pași rapizi și mulți își doresc să meargă în vacanță în locații de vis. Ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase izvoare termale din lume. Locuri inedite, pline de farmec, care te vor lăsa rapid fără cuvinte.
Catine.ro
Ultimele știri