Căutare Live

Charlie Sheen: "Vad spiritele celor decedati"

Actorul american Charlie Sheen sustine ca pastreaza legatura cu prietenii lui care au murit pentru ca poate sa le vada fantomele, relateaza The Sun.

Charlie Sheen este convins ca a vazut spiritele prietenilor sai decedati la cateva ore dupa ce acestia au murit. Primul contact pe care l-a avut actorul cu lumea de dincolo a avut loc la inceputul acestui an, dupa ce prietenul sau, scenaristul Zalman King, a pierdut lupta cu cancerul. Dupa moartea acestuia, Charlie Sheen a mers sa o consoleze pe sotia scenaristului si, in timp ce vorbea cu acesta, sustine ca fantoma prietenului sau dansa lana el.

O alta intalnire cu o fantoma s-a petrecut dupa moartea tatalui unei prietene. „Am mers la ea acasa, si fantoma lui a trecut prin mine pe scari. Stiu sigur ca era el”, a declarat actorul. Charlie Sheen spune ca este convins de faptul ca vede spiritele decedatilor.

Dupa ce s-a retras din serialul de succes „Doi barbati si jumatate”, actorul a primit un nou rol, in productia TV „Anger Management”, cu care a reusit sa bata recorduri de audienta.

Foto: hepta.ro

Juratul X Factor, Britney Spears, a fost la un pas de moarte... Tom Cruise are puteri telepatice! A ajuns "Operating Thetan VII" si poate comunica cu animalele!...
Ultimele știri