Căutare Live

Chelsea Handler in pat cu 50 Cent!

Actrita Chelsea Handler a anuntat ca are o relatie amoroasa cu 50 Cent prin intermediul retelelor de socializare.

Actrita Chelsea Handler este cea mai noua iubita a lui 50 Cent. Cei doi amorezi s-au filmat in pat, afectuosi si cu chipurile indreptate spre aparatul foto, pentru a nu lasa loc confuziilor.

Chelsea Handler si 50 Cent au inceput sa iasa impreuna inca din luna octombrie, insa pe atunci, actrita glumea pe seama zvonurilor romantice, sustinand ca anumite proiecte profesionale o tin in preajma solistului.

Se pare insa ca proiectele tocmai si-au schimbat natura, caci Chelesea Handler si 50 Cent tocmai s-au pozat indragostiti in pat.

Foto: JustJared

Drake si Chris Brown ar putea primi cate un milion de dolari pentru a se bate in ringul de box... Le Monde: Nicolae Guta uimeste prin virtuozitatea sa vocala!...
Parteneri
Obiceiuri la care e indicat să renunți după vârsta de 60 de ani. Cum să-ți păstrezi echilibrul în viață
Procesul de îmbătrânire poate fi unul extrem de frumos. Acest lucru se întâmplă mai ales dacă ai avut parte de o viață echilibrată și activă. Cu toate acestea, anumite probleme de sănătate pot pune în dificultate calitatea vieții. Vestea bună este că multe din aceste obstacole se pot evita cu ajutorul unor obiceiuri la care e indicat să renunți după vârsta de 60 de ani.
Catine.ro
Ultimele știri