Căutare Live

Christian D se da la fosta iubita a lui Liviu Varciu

Dupa despartirea de manelist, Andreea Bododel este asaltata de barbati prin cluburile in care isi petrece week-end-urile.

Liviu Varciu s-a despartit de Andreea Bododel, iar cei doi se comporta ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Astfel, daca manelistul a sunat-o pe Adelina Pestritu in vederea unei impacari viitoare, asa cum face dupa fiecare dezamagire in dragoste, Andreea a decis ca distractia in cluburi o poate ajuta sa uite de relatia recent incheiata.

Notorietatea dobandita in urma idilei cu Varciu i-a adus brunetei multi admiratori. Printre acestia se numara si Christian D, cel care ar abordat-o, conform editiei online a ziarului Libertatea, pe Andreea intr-un club. Aceeasi sursa sustine ca cei doi se simt bine unul in compania celuilalt, dar nu dezvaluie daca avansurile artistului au avut sorti de izbanda. Cert este ca lui Bododel ii place noua postura in care se afla, ea postand pozele din club pe site-ul ei de socializare.

foto: facebook.com

Drake si Chris Brown ar putea primi cate un milion de dolari pentru a se bate in ringul de box... Fratele Madalinei Manole, despre Petru Mircea: Sunt sigur ca si-a mai pastrat o picatura de Furadan...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri