Convorbirile dintre Kate Middleton si printul William erau ascultate inca din 2005

Cei care se ocupau de interceptarile discutiilor dintre membrii celui mai recent cuplu regal nu erau angajatii unor servicii secrete ci ai celebrului tabloid britanic „News of the World”

Inchiderea ziarului "News of the World" scoate la iveala momente aflate la limita legalitatii sau dincolo de ea, din istoria de 168 de ani a tabloidului. Printre acestea se numara si ascultarea convorbirilor telefonice a membrilor Familiei Regale Britanice. Cum povestea de dragoste dintre printul William si Kate Middelton suscita cel mai mare interes la vremea respectiva, pentru ca nu se stia nimic oficial, jurnalistii si-au concentrat atentia asupra celor doi.

Si Harry a facut obiectul unor asemenea interceptari ilegale, dar si prietenii celor doi fii ai printului Charles. De curand, Guy Pelly, un amic comun al lui Kate si William a dat ziarul in judecata, dupa ce a aflat ca toate convorbirile desfasurate in 2005 i-au fost ascultate de cei de la "News of the World".

Mai mult, se pare ca ziaristii ar fi interceptat si discutiile telefonice purtate de membrii familiei actualei ducese de Cambridge. Daca aceasta ipoteza se dovedeste a fi adevarata, ramane un mister cum de a reusit Pippa Middelton sa stea departe de ochii presei pana in ziua nuntii, atunci cand a uimit o lume intreaga cu posteriorul ei.

Ultimele știri