Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)

Cu câți bărbați s-a culcat Brigitte Sfăt: vedeta a recunoscut tot!

Cu câți bărbați s-a culcat Brigitte Sfăt: vedeta a recunoscut tot!

Brigitte Sfăt a facut o dezvăluire bombă despre viața intimă!

Cu câți bărbați s-a culcat Brigitte Sfăt: vedeta a recunoscut tot! Brigitte Sfăt, una dintre cele mai controversate vedete din showbiz-ul autohton a făcut o dezvăluire bombă.

Focoasa brunetă a recunoscut cu câți bărbați s-a culcat înainte de a deveni doamna Pastramă. ”Am avut 4 patru barbati in 15 ani”, a spus vedeta într-un interviu.

Brigitte Sfăt, actualmente Pastramă este una dintre cele mai cunoscute vedete din România. Aceasta este renumită în principal prin prisma relațiilor amoroase destul de zbuciumată. Fosta soție a lui Ilie Năstase, fostul mare tenismen, și-a găsit însă liniștea în brațele actualului ei soț, Florin Pastramă.

Cei doi s-au cununat civil pe 27 mai 2019, la Primaria Voluntari. Nunta religioasă a avut loc pe 7 iulie 2019 și petrecerea la un restaurant de lux din București. În prezent, cei doi soți lucrează intens la un copil. Brigitte Sfat a marturisit că urmează tratamente de fertilizare pentru a ramane însarcinata cât mai curând.

Brigitte Sfăt: ”Eu muncesc de la 16 ani!”

Pentru Brigitte Sfăt, viața nu a fost întotdeauna roz, vedeta fiind nevoită să muncească încă de la o vârstă fragedă. „Eu am muncit și muncesc. Umblu foarte mult să aduc marfă la magazin. Stau și până la 4 dimineața și muncesc. Mie îmi e frică doar de Dumnezeu. Eu muncesc de la 16 ani. Am făcut meditații și am făcut și curățenie în case. Dădeam meditații la 2 copii la matematică, română și germană. Mie nu-mi este rușine cu absolut nimic. Sunt o femeie independentă căruia îi place să muncească” , declara Brigitte Sfăt în urmă cu ceva timp.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro