Live acumPoftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)

Daniela Crudu cuplată în secret cu Mario Iorgulescu! Mario și-a dorit foarte mult ca iubita lui să îi cunoască tatăl

Nu cu mult timp în urmă, Daniela Crudu și Mario Iorgulescu au avut o relație senzațională pe care au ascuns-o de privirile curioase ale lumii mondene, dar care nu a durat foarte mult. Cei doi au încercat să țină în secret legăturile amoroase pe care le au.

Nu cu mult timp în urmă, Daniela Crudu și Mario Iorgulescu au avut o relație senzațională pe care au ascuns-o de privirile curioase ale lumii mondene, dar care nu a durat foarte mult. Cei doi au încercat să țină în secret legăturile amoroase pe care le au.

Acum trei ani, cei doi au format un cuplu extrem de frumos, relația lor părând a fi ceva foarte serios, mai ales că Mario și-a dorit foarte mult ca iubita lui, Daniela, să îi cunoască tatăl, pe Gino Iorgulescu. Relația lor amoroasă s-a derulat în secret, dar nu s-au feriti niciodată să se afișeze împreună în cluburi de noapte sau în fotografii postate pe rețelele sociale. Potrivit unor surse, fiul Ligii Profesioniste de Fotbal avea planuri mărețe cu fosta asistentă TV, însă, povestea lor s-a încheiat după doar câteva săptămâni, fără a apărea detalii în spațiul public.

Starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu este critică

În prezent, Mario Iorgulescu se află internat la spitalul Elias din București, iar starea lui nu este deloc una buna. Organismul acestuia este pe punctul de a ceda, fiindca rinichii lui nu mai functioneaza.

Surse din cadrul spitalului Elias afirma ca starea lui Mario Iorgulescu este critica iar riscul de deces a crescut.

„Referitor la starea de sănătate a pacientului Mario lorgulescu, internat în spitalul Elias, facem următoarele precizări: contuzia pulmonară are o evoluție lent favorabilă, cu ameliorarea parametrilor respiratori și scăderea consecutivă a necesarului de asistare ventilatorie.

Leziunile peretelui toracic sunt încă în perioada de consolidare, necesitând repaus și analgosedare; anastomozele digestive consecutive rezecțiilor impuse de leziunile intestinale sunt de asemenea în perioada de vindecare, dar riscul de fistulă anastomotică persistă”, au arătat reprezentanții Spitalului Elias.

Mario Iorgulescu a provocat un accident mortal

Mario Iorgulescu (24 de ani), fiul presedintelui LPF, a pierdut controlul volanului bolidului de 300.000 de euro în timp ce venea spre Capitală, a intrat pe contrasens şi a lovit un alt autovehicul care circula regulamentar şi al cărui conducător, Dani Vicol, de 24 de ani, tată a doi copii, a decedat pe loc în urma impactului. Mario Iorgulescu se află în prezent în stare gravă, la spital, iar testele au arătat că în momentul accidentului consumase alcool și cocaină.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro