Căutare Live

De ce s-a sinucis? SECRETUL, care a ieșit la iveală după ce Vasile Turcu a ajuns ÎN MORMÂNT!

Teoria conspirației începe să cuprindă pe toată lumea din preajma lui Vasile Turcu. După ce un site din Rusia a înainta varianta uciderii omului de afaceri de către serviciile secrete, alte lucruri mai puțin obișnuite ies la iveală în ultima vreme

Teoria conspirației începe să cuprindă pe toată lumea din preajma lui Vasile Turcu. După ce un site din Rusia a înainta varianta uciderii omului de afaceri de către serviciile secrete, alte lucruri mai puțin obișnuite ies la iveală în ultima vreme.

Cei care nu acceptă varianta sinuciderii vorbesc, mai nou, despre tratamentele pe care le urma fostul acționar al celor de la Dinamo București. Se pare ca Turcu nici nu se gândea să-și pună capăt zilelor atâta vreme cât urma un tratament pe bază de ceaiuri de întinerire, iar de curând își propusese să scape de durerile la coloană, care nu-i mai dădeau pace. „Un om care vrea să se mențină tânăr și este foarte atent cu sănătatea lui nu are prea multe lucruri în comun cu sinuciderea”, spun psihologii.

Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri