Căutare Live

De NErecunoscut! Inna, cu 13 ani in urma!

O fotografie veche de peste 13 ani dezvaluie o Inna imposibil de recunoscut. Pe atunci, vedeta era un copil cu par brunet ce nu anunta veleitati demne de showbiz.

Inna, pe numele real Elena Alexandra Apostoleanu, a devenit una dintre vedetele cele mai reprezentative ale Romaniei pe plan international, insa succesul ei se bazeaza mult si pe o continua campanie de marketing.

Vedeta si-a incercat de mai multe ori norocul in showbizul romanesc pana sa cunoasca celebritatea si succesul, iar in anii copilariei, Inna nu anunta nimic special.

Dovada? O fotografie dintr-o tabara de copii, cu 13 ani in urma, evocand o Elena Alexandra Apostoleanu aproape imposibil de recunoscut.

Fotografia a fost postata pe unul dintre conturile de Facebook ale Innei si comentata insasi de vedeta. "Ma recunoaste cineva?", a intrebat Inna in josul fotografiei. Cu greu, Inna a fost reperata intr-o multime de copii multumita parului brunet si a zambetului larg.

Whitney Houston isi incaiera rudele dincolo de moarte... Gemenii lui Mariah Carey sunt complet... albi!...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri