Căutare Live

DEMENTIAL! Radu Banciu, la priveghi: "As face dragoste cu mortul!"

Radu Banciu s-a facut de ras la un botez, insa ce a urmat trece dincolo de orice imaginatie. Aflat la un priveghi, s-a jucat pur si simplu cu durerea rudelor adunate in jurul mortului.

Radu Banciu este cel mai nou si savuros personaj interpretat de Mihai Bendeac la In Puii Mei. Si daca saptamana trecuta a facut praf un botez, transformand un motiv de bucurie intr-o criza de familie, de aceasta data Radu Banciu a dovedit un cinism exagerat in fata unui sicriu deschis.

"Daca mi-ar fi lasat mie locul de parcare, as fi facut dragoste cu mortul asta! Ar fi meritat, asemenea loc de parcare... dar nu mi-a lasat nimic, nu il pup!", a spus Radu Banciu in fata cererii rudelor de a-si lua ramas bun cu un sarut.

Comentariile lui Radu Banciu nu s-au oprit aici. Personajul a facut de rusine memoria decedatului, numindu-l betivan si ranind durerea rudelor prin observatii legate de paloarea si mirosul mortului.

Atat de cinic s-a dovedit Radu Banciu, incat pana si decedatul s-a ridicat din morti... Spre groaza tuturor, mai putin a lui Radu Banciu, mortul a inviat pentru a se plange ca si acum este vorbit de rau de vecinul sau.

FOTO! A plouat cu bani! Un rapper american a lasat o avere intr-un club de striptease!... FOTO! Uite ce mai munceste Ramona Gabor in Dubai!...
Parteneri
Horoscopul zilei de 13 august 2022. Leii se simt încrezători. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Catine.ro
Ultimele știri
x