Căutare Live

Demi Moore, desfigurată! Cum a fost surprinsă vedeta de paparazzi și ce i s-a întâmplat

Demi Moore pare de nercunoscut, într-o fotografie recentă, surprinsă de paparazzi. Deși a cheltuit peste 2 milioane de dolari pentru a-și menține frumusețea, rezultatele se pare că nu sunt cele dorite. 

Demi Moore pare de nercunoscut, într-o fotografie recentă, surprinsă de paparazzi. Deși a cheltuit peste 2 milioane de dolari pentru a-și menține frumusețea, rezultatele se pare că nu sunt cele dorite.

Actrița, în vârstă de 53 ani, a fost surprinsă la cumpărături în Santa Barbara, California. Chipul divei pare să fi avut de suferit, cel puțin din imaginea care a părut pe Internet. Partea stânga a feței acesteia pare.. dărâmată.

Nu știm dacă este vorba doar despre o întâmplare, generată de momentul de "atenție maximă" a paparazzilor sau dacă actrița se luptă cu vreo problemă de sănătate.

Diva trece destul de des prin saloanele chirurgilor esteticieni pentru a-și înfrumuseța aspectul fizic, dar de această dată se pare că nu a ieșit chiar ce și-ar fi dorit, probabil.

E anul în care toate artistele fac copii! Antonia are să ne dea o veste?! Ea şi Alex Velea vor deveni părinţi pentru a d... Nicole Cherry are teneși de la Rihanna. Artista este mândră nevoie mare...
Ultimele știri