Căutare Live

Denisa de la Bambi, la spitalul de Urgenta!

Denisa de la Bambi a ajuns la spital, chiar in prag de sarbatori. Artista nu va mai putea dansa probabil la urmatoarele petreceri la care este invitata.

In timpul filmarilor pentru o emisiune tv, Denisa Tanase a suferit un mic incident. S-a lovit la picior, dar dincolo de durerea de moment, a ignorat importanta accidentului, preferand doar un bandaj superficial.

Urmatoarele zile a dansat si cantat, pana ce piciorul i s-a umflat din cale afara. Denisa Tanase a ajuns acum la spitalul de urgenta, unde se teme ca va trebui sa poarte ghips.

"Medicul mi-a zis ca trebuie sa mi-l puna in ghips, dar am refuzat si am acceptat doar un bandaj. Trebuia sa stau linistita, dar eu am dansat, am fost la emisiuni si mi s-a umflat foarte, foarte rau. Oricum, am dureri ingrozitoare, dar sper, totusi, sa nu ajung la ghips, in cele din urma", a dezvaluit Denisa Tanase pentru Cancan.

A nascut Laurette!... VIDEO! Pippa Middleton iubeste un barbat insurat!...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri