Căutare Live

Dezvăluirea care zguduie Hollywoodul! Angelina Jolie a recunoscut că a divorțat de Brad Pitt pentru un miliardar însurat. Se întâlneau pe ascuns, iar soția refuză să îi dea divorțul

Se pare că adevăratul motiv al divorţului dintre Angelina şi Brad Pitt a ieşit la lumină, după ce chiar actriţa ar fi recunoscut în fata fostului ei soţ că iubeşte alt bărbat. Aceasta s-ar fi implicat deja într-o altă relație cu un miliardar însurat, de care este extrem de îndrăgostită, potrivit revistei Star.

Se pare că adevăratul motiv al divorţului dintre Angelina şi Brad Pitt a ieşit la lumină, după ce chiar actriţa ar fi recunoscut în fata fostului ei soţ că iubeşte alt bărbat. Aceasta s-ar fi implicat deja într-o altă relație cu un miliardar însurat, de care este extrem de îndrăgostită, potrivit revistei Star.

„Angie i-a recunoscut lui Brad Pitt că s-a îndrăgostit de alt bărbat. Deși au încercat să-și ascundă sentimentele, dar s-au văzut pe ascuns peste tot pe unde au putut în ultimele șase luni”, a declarat o sursă pentru publicația menționată, scrie libertatea.ro.

În plus, jurnaliștii de la Star spun că acest iubit misterios este un afacerist de succes, iar cei doi s-au cunoscut cu ocazia mai multe acte caritabile.

„Ei s-au intersectat la numeroasele evenimente caritabile la care au participat”, mai spune sursa, care precizează că bărbatul este extrem de arătos, cam de 50 de ani și că provine din Orientul Mijlociu. Însă, povestea lor de iubire s-ar putea termina, întrucât bafaceristul este căsătorit, iar soția refuză să îi dea divorțul.

Sursa foto: Hepta

Ultimele știri