Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)

Fanii sunt în stare de șoc! Justin Bieber își pregătește mormântul. Va susține concerte holografice și după moarte

Justin Bieber și-a șocat fanii cu noul său anunț. Acesta a început să pregătească tot ce trebuie pentru ziua în care va muri, după ce a fost devastat de moartea lui Prince și a lui David Bowie, de anul acesta.

Justin Bieber și-a șocat fanii cu noul său anunț. Acesta a început să pregătească tot ce trebuie pentru ziua în care va muri, după ce a fost devastat de moartea lui Prince și a lui David Bowie, de anul acesta.

Celebrul artist își pregătește funareriile și caută o tehnologie avansată care să îi permite să țină concerte holografice și după moarte. De asemenea, el încearcă să obțină și o piatră funerară care se încarcă cu energie solară, pentru ca pe aceasta să fie rulate non-stop scene din viața lui, scrie metro.co.uk.

Mama acestuia este îngrijorată că în loc ca fiul ei să se gândească la viitor, el caută tehnologie modernă care poate fi folosită pentru a-i menține numele viu după moarte.

„La început, Pattie a râs de planul elaborat al lui Justin privind moștenirea averii sale și funeraliile lui, crezând că este iar vreun capriciu trecător de al lui. Însă, acum îi este destul de clar că Justin este foarte serios”, a declarat un paropiat al artistului.

„El vrea ca pe piatra funerară care se va încărca energie solară să ruleze scene din viața lui, pentru ca fanii Bieber să poate să fie extrem de apropiați de el când îi vizitează mormântul”, a mai adugat acesta.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro