Antena Căutare

Fata Madonei, lipsită de inhibiții, într-o fustă scurtă și un decolteu adânc. Și-a lăsat la vedere noul tatuaj

După ce a petrecut mai mult timp cu fratele său, Rocco Ritchie, săptămâna aceasta, în New York, fata Madonei, Lourdes Leon, a vrut să își arate devotamentul față de cealaltă soră a sa mai mică, de numai 10 ani. 

După ce a petrecut mai mult timp cu fratele său, Rocco Ritchie, săptămâna aceasta, în New York, fata Madonei, Lourdes Leon, a vrut să își arate devotamentul față de cealaltă soră a sa mai mică, de numai 10 ani.

Tânără și-a tatuat, pe brațul stâng, numele celei mici, Mercy, imediat ce a plecat din Manhattan, miercuri. Rebelă din fire, fiica Madonei în vârstă de numai 14 ani, mai are două tatuaje, realizate anul trecut: cuvintele „MOM” și „DAD” pe degetele de la mâini, în semn de prețuire pentru părinții ei.

Lourdes Leon (zisă și Lola) este fructul iubirii dintre Madonna și Carlos Leon, un actor de origine cubaneză cu care cântăreața a trăit o poveste de dragoste în anii ’90. Cei doi s-au despărtit în 1997, la numai 8 luni după nașterea lui Lourdes, dar au păstrat o relație de prietenie.

Johnny Depp, apărat de cei dragi! Acuzaţiile de violenţă conjugală sunt "FALSE"!... Monica Gabor își schimbă religia de dragul iubitului chinez. Se pregătește intens și studiază învățăturile lui Budha...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită!
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită! Marti, 25.06.2024, 16:35
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x