Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Animatie: Pisicile aristocrate

Fiul lui Michael Douglas, la inchisoare

Judecatorul s-a dovedit ferm in procesul lui Cameron: fiul lui Michael Douglas a fost condamnat, marti, la cinci ani de detentie pentru trafic si posesie de stupefiante.

Daca tinem cont ca maximul pedepsei este de 10 ani, putem spune ca magistratul new-yorkez s-a lasat prea putin impresionat de scrisoarea trimisa de legendarul actor Kirk Douglas, 93 de ani, bunicul celui judecat, care spunea ca nu vrea sa moara inainte sa-si vada nepotul reusind in cariera.

Mai mult, dupa exemplul tatalui sau, Michael a adresat si el cateva randuri celui care decidea soarta lui Cameron, aratand ca fiul sau lupta cu dependenta de droguri inca de la 13 ani.

Stiu cate ceva despre presiunea de a-ti gasi propria identitate cu un tata faimos. Nu sunt sigur ca inteleg cum poti face fata acestui lucru cand vii dupa doua generatii", se arata in scrisoarea adresata de actorul laureat de doua ori cu Oscar.

Pana si mama vitrega a lui Cameron, Catherine Zeta-Jones, a scris cateva cuvinte in favoarea lui Cameron, 32 de ani, care de altfel a pledat vinovat in cazul traficului cu metamfetamina, dupa ce a fost arestat in august 2009 intr-un hotel din New York.

Judecatorul Richard Berman a precizat ca a tinut cont de toate epistolele primite si, sub privirea lui Michael Douglas, prezent la proces, a decis ca fiul marelui actor, nepotul altui star legendar, sa isi petreaca urmatorii cinci ani dupa gratii.

Recomandari