Căutare Live

Fiul lui Osama Bin Laden o vrea pe Drew Barrymore

Chiar daca pare incredibil, Drew Barymore l-ar putea avea ca socru chiar pe cel mai mare terorist din lume.

Conform unui articol publicat de tabloidul englez The Sun, fiul celebrului terorist Osama Bin Laden, Omar, a declarat zilele trecute ca i-ar face mare placere sa mearga in Statele Unite si sa o cunoasca pe Drew Barrymore, pentru ca, dupa cum spune fiul conducatorului Al Qaeda, actrita este cea mai frumoasa femeie de la Hollywood.

Chiar daca este fiul celui mai cautat om din lume, Omar Bin Laden se declara un barbat normal, printre pasiunile sale numarandu-se filmele lui Jim Carrey, fotbalul american, muzica rock si chiar Stan si Bran.

Pe langa Drew Barrymore, Omar a declarat ca o apreciaza foarte tare si pe Madonna, care, dupa spusele sale, "este o dansatoare foarte buna, pentru o femeie de varsta ei".
Madalina si Serban Georgescu: o iubire blestemata?... Sotul Madalinei: "Adevarul va iesi la iveala"...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri