Căutare Live

Fiul secret al lui Whitney Houston, dat afara din casa artistei

Nicholas Gordon, fiul secret al lui Whitney Houston a ajuns pe drumuri dupa ce mama artistei l-a dat afara din casa.

Cissy Houston, mama lui Whitney Houston, a acaparat complet afacerile artistei, dar se ocupa si de viata personala a nepoatei sale, Bobbi Kristina. Iar una dintre deciziile controversate ale lui Cissy a fost sa il scoata din viata nepoatei sale pe Nicholas Gordon, fiul secret al lui Whitney Houston.

Tanarul a fost adus in casa de catre regretata cantareata cand avea 12 ani, adica in 2002. Cissy Houston a considerat ca Nicholas Gordon ar fi o influenta rea asupra lui Bobbi Kristina si l-a dat afara.

Unele voci spun ca fiul secret al lui Whitney Houston a fost inclus in testamentul acesteia. Iar mama artistei incearca sa il elimine complet din viata familiei Houston, pentru a ataca mai usor documentul, in cazul in care zvonurile se adeveresc si tanarul o sa primeasca o parte din avere.

Foto: twitter.com

Drake si Chris Brown ar putea primi cate un milion de dolari pentru a se bate in ringul de box... Antonio Banderas, "facut" la buzunare in Ungaria...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri