FOTO! Beyonce, cu burta de mamica falsa?!

Burtica celebrei Beyonce a dat nastere controverselor dupa ce s-a pliat in fata camerelor tv, in clipa in care artista s-a asezat in fotoliu.

Un zvon nebun zguduie showbizul international. In timpul unei emisiuni TV, Beyonce a lasat impresia ca nu ar fi cu adevarat insarcinata, ci ar purta de fapt o burta falsa.

Imbracata intr-o rochie de culoare roz, artista a socat o lume intrega in clipa in care, asezandu-se in fotoliu, burta sa s-a pliat, pierzandu-si pentru o clipa caracterul de sarcina si semanand cu o perna folosita de actrite in roluri de femei insarcinate.

Beyonce a negat vehement zvonul, insistand ca este intr-adevar insarcinata si ca pana si posibilitatea de a se preface este lipsita de sens.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri