Căutare Live

FOTO! Charlie Sheen, in razboi cu un club de striptease! Afla motivul!

Charlie Sheen e suparat foc! Un club de noapte din New York a tapetat o intreaga camera de striptease cu chipul actorului. Acum, vedeta din "Two And A Half Men" este hotarata sa dea in judecata localul.

Idei "bune", riscuri pe masura! Un club de noapte din orasul New York se foloseste de numele lui Charlie Sheen pentru a oferi clientilor servicii... premium.

Pentru 250 de dolari, orice barbat poate intra in camera "Charlie Sheen" pentru a manca sushi de pe domnisoare sumar imbracate, acoperite in celofan.

Suparati pe initiativa clubului, avocatii actorului au trimis o scrisoare prin care au cerut ca respectiva incinta sa fie redenumita, iar afisele cu Charlie inlaturate.

"Au spus ca ne vor da in judecata pentru milioane daca continuam. Cum ar putea o portie de sushi sa afecteze reputatia lui Charlie Sheen? Ne-am gandit la o camera pentru a lua masa care sa-i repare si sa-i imbunatateasca imaginea. Ar fi trebuit sa ne sune si sa ne multumeasca", au declarat oficialii clubului de noapte.

foto: Hepta.ro

Drake si Chris Brown ar putea primi cate un milion de dolari pentru a se bate in ringul de box... Andreea Marin, operata la coloana vertebrala...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri